Olen yleensä kesällä kauhean tuottelias, etenkin huivirintamalla. Pari näistä huiveista on kyllä jo aiemmin neulottu, mutta kuvasinpa kuitenkin (kun lopultakin sain langat pääteltyä..). Neuloin myös uudesta Ullasta hartialämmittimen, joka saa kunnian tulla esitellyksi ensin. Siis jokainenhan etenkin tänä kesänä on tarvinut paksua villahärpäkettä, eiks?

(Huomatkaa toisen liepeen kukkanen. joku törppö laittoi napinläven väärään paikkaan..)

Täysin tyytyväinen en ole, tuli vähän turhan reilu. Malli on kuitenkin nerokas, ja puikoilla onkin jo toinen.

No, niitä huiveja sitten kun kerran luvattiin. Seuraa sopivan kokoisia, isoja, valtava ja yksi pieni. Kyllä, luit oikein: pieni! Ensin virkattu simpukkahuivi, joka on menossa lahjaksi irkkikaverille. Toivottavasti on mieleinen. Ja voihan perse ku pöksyt lököttää, kaunis (haha) takalistoni ei ole ollenkaan edukseen!

Sitten sitä samaa vanhaa Vaniljaa, jota on tullut neulottua jo aika monta. Lankana joku bambu.

Ja f&f comfort shawl, joku bambu tässäkin, ja aika mones tätäkin mallia.

Revontulta pukkaa taas. Miten minä jämähdän aina samoihin malleihin? Kaikkia näitä huiveja on tehty Monta. Tämä menossa toiselle irkkikaverille, joka lähetti langan ja pyysi neulomaan "niin ison kuin langasta saa". Saamansa pitää. Kannattaakohan tälle nimenomaiselle neulojalle sanoa niin..?

 Noin. Käsi ylös, kuinka moni uskoi kun ylempänä luvattiin pieni huivi? Ei kukaan?! Te uskottomat! Hah, katsokaa!

Siirrytäänpä sitten niihin kuolemantapauksiin. Reilu kaksi viikkoa sitten kuoli oleellinen kapine, jota ilman on ollut tosi vaikea olla. Nimittäin lämminvesivaraaja. Perjantaina saatiin uusi. Olikin jo ikävä suihkuun.. Mutta koska peseytymättä ei voi olla, nerokas mieheni rakensi meille tilavan kylpyhuoneen loistavalla näköalalla. Ainoat haittapuolet muutamamiljoona hyttystä ja mahdolliset naapurin ukon tirkistelyt. Pikkuvikoja.

Varaajan kuolemasta selvittiin (isolla) rahalla ja kärsivällisyydellä, mutta toinen kuolemantapaus sattui torstaina 15.7. Siitä emme pääse yli rahalla, vaan tiedossa on iso ikävä pitkäksi aikaa. Remppa-koiraseni, ikävä on. Melkein 12 vuotta saimme koiramme pitää, vaan nyt se on poissa. Helle oli liikaa, reipas koira muuttui viikossa vanhaksi ja kuoli pois. Emme unohda. Rakastamme sinua, edelleen. Aina. Lepää rauhassa.