Blogaaminen on nykyään niin vaikeeta ettei saa aikaseksi. Kun tyhmä kuvanpurku jakaa kuvat päivämäärien mukaisiin kansioihin, niin niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa pitkin konetta kymmenestä eri kansiosta. Nyt oli kuitenkin niin hyvä syy, että jaksaa nähdä mokoman vaivan! Osallistuin irkkivaihtoon ja sain zeskalta iiiiiihanan paketin!

Siinä on Colinetten Cadenzaa 6 vyyhtiä, markkalankaa, fimomassoja.. Nappeja, magneetteja jääkaapin oveen, sorminukkeja, pastilleja, sukat! Ja vaikka mitä! Kiitos kiitos kiitos ihana zeska <3

Oman pakettini olen lähettänyt, mutta perille se ei ole vielä mennyt. Siitä siis lisää joskus toiste. Olen neulonut paljon ja hartaasti viime aikoina, mutta en ole juurikaan valmiita kuvannut. Sukkia olen tehnyt kymmenkunta paria, pipoja ja hattuja lapsille saman verran, kesken on oma huppari ja epälukuinen määrä kaikenlaista muuta. Tässä kuitenkin joitain valmistuneita töitä.

Virkkasin! Ihan oikeasti! Itse asiassa tuo on jo toinen laatuaan, ensimmäinen ei ole julkaisukelpoinen.. Värit eivät ole oikeat kuvassa, mutta livenä tuo on aivan ihana.

Kaverin tytölle synttärilahjaksi tällainen setti. Elvikälle itselleen piti tehdä samanlainen, mutta toki vaaleanpunainen.

Ja sukkia.. Nämä menivät kaverin pojille.

Näitä hattuja tein neljä putkeen. Ja viides on työn alla, isänikin haluaa samanlaisen. Ei kuitenkaan vaaleanpunaista. Kumma tyyppi!