Kyllästyin odottamaan sopivaa kuvauskeliä. Jos jään odottamaan aurinkoista päivää, polkkaan seuraavan kerran huhtikuussa. Joten luvassa huonoja kuvia hyvistä neuleista ;-)

Ensiksi poncho jota neuloin apinanraivolla taannoin eräänkin illan. Novitan ohjeella Karusellista. Tarinan uhreiksi joutuivat kaksi bambupyöröä, kumpikin rikkipoikkihajalla. Väri on kaunis, poncho on kiva, olkootkin sitten muovia. Ei haittaa. Tykkään kovasti. Kaulusta en ohjeen mukaiseksi neulonut, koska minua ahdistaa kaulalle tulevat jutut (kauluksiksi niitä kai yleensä kutsutaan). Kuvassa myös Mambosta äkkiä kutastu pipo pojalle. Hän itse valitsi langan ja sanoi "siinä pitää olla korvat, ei mitään väliä muuten".

2060023.jpg

Myös nuoremmat valitsivat itselleen pipolangat (Prismassa oli Mambo 3e kerä) ja keskimmäinen tilasi hirviöpipon. Muistelin jossakin nähneeni tämän tapaisen, mutta en muistanut missä. Vetäisin siis hatusta, ja hyvin on kelvannut.

2060026.jpg

Elvikkä näki veljensä pipon ja sanoi "mullekin hampaat pipo!"

2060030.jpg

Olen neulonut myös sukkia ja lapasia, monet. Esikoinen sai ja hukkasi yhdet raidalliset sukat, lapasia on tehty ja hukattu ainakin kolmet. Muutamat työn alla. Mustat vain teritettävänä, isäukko kysyi josko tekisin uudet terät risoihin sukkiin. Pieni vihreä menossa kaverin pojalle, keltainen isoveikkasukka isännälle (vahvistetulla pohjalla) ja reunimmainen Lidlin sukkalangasta itselleni jotain ihanaa. Toinen on kesken vielä.

2060034.jpg

On neulottu kaulureita.

2060040.jpg

2060041.jpg

On koeneulotettu Katiijalla Nallesta Elvikän takki. (ohje ja lanka toimii)

2060045.jpg

Ja on puhuttu kuvaan myös neulojan mies.

2060047.jpg