Posti toi yllätyksiä. Lähetin kaverille säkillisen lastenvaatteita, kiitoksena tuli vähän jotakin pientä..

1961864.jpg

Neuloin aikaisemmin keskimmäiselle pipon. Hän itse valitsi langat ja sanoi että raitaa pitää olla. Pipo valmistui, annoin pojalle sen, ei kelvannut. "Ei siinä saa olla raitoja! Sen piti olla kärpäsen näköinen, siinä pitää olla jalat ja siivet ja silmät!" Okei, helppo nakki.. Esikoinen otti tuon pipon käyttöönsä oikein mielellään. Samassa kuvassa myös ihan kohta valmiit Elvikän sukat. Varsi lainattu ex-junasukista, muuten oma sävellys.

Pipo maijaa ja sukat nimetöntä ohuehkoa merinoa kaksinkertaisena.

1961884.jpg

Neuloin pari kauluriakin. Kaveri pyysi lapsilleen synttärilahjaksi kaulurit, ja tartuin tuumasta toimeen. Oikeanpuoleinen on raakaversio, lisäykset ihan tyhmät ja rumat. Vasemmanpuoleinen paranneltu versio, se menee lahjaksi ja ensimmäinen jää omalle ipanalle. Vielä pitäisi toinen lahjakauluri tekaista ja ehkäpä pari lisää jotta omatkin saavat jokainen omansa. Nopeasti mokoma valmistuu, lankana Lidlin Colorado, puikot 3,5 mm. Hauskasti kiertää tuo raita joustimessa. Malli noin suunnilleen oma, vähän suuntaa katsottu sieltä ja täältä. Toimiva malli, tykkään.

1961902.jpg

Takissa on napit. Kuvaa en saa oikein päin, joten se tulee sitten myöhemmin. Tässä kuitenkin kuva napeista, ne ovat oikein hauskat ja justiinsa sopivat. Kookospähkinänkuorta ovat.

1961917.jpg