Onko mitään kamalampaa kuin nousta ylös vain huomatakseen, että kahvi on loppu? Mitä tekee normaali ihminen? Juoksee vauhdilla lähikauppaan ostamaan lisää. Mitä tekee neuloja? Ottaa kuvia ja päivittää bloginsa. Jep.

Vihdoinkin valmistui aikaa sitten luvattu sukkapari. Noita sukkia on nyt neulottu neljä kappaletta kaikkiaan, kaksi purettu epämääräisten ongelmien vuoksi. Mutta siinä ne nyt ovat.. Kuvassa myös (myöskin aikaa sitten luvatut, jo aikaa sitten valmistuneetkin) villapöpät tutun vauvalle.

1442355.jpg

Ja mitkäs ne siinä kasassa lojuu? No tietenkin keskeneräiset huivit epämääräisinä myttyinä. Sulassa sovussa Icarus, Aquila ja Revontuli.

1442357.jpg

Olen myös ommellut, aika paljonkin. Pääosin vaippoja. Eilen yritin ommella Elvikälle mekkoa. Ensin ompelin hihanreiät umpeen, ja sitten kämmin vinokaitaleen kanssa samaiset hihanreiät. Silloin lensi mekko, katsotaan josko joskus.. Mutta tässä kuitenkin samanlaisia vaippoja vähän eri kokoisina ja eri materiaaleista. Vasemmanpuoleinen on isännän paidasta tehty, keskimmäinen trikoosta ja oikeanpuoleinen on tähän astisista paras sekä malliltaan että ompelujäljeltään, pul ja mikrofleece.

1442359.jpg

Ja nyt riitti päivitys. Juoksen (tai siis, ensin puen lapset, haen rattaat, etsin takkini ja raahustan) kauppaan hakemaan kahvia ja sitten lösähdän valtakuntaani loppupäiväksi. Eikös olekin mukavaa sanoa näin klo 9.05!

1442362.jpg

Mitä? Ai ai sotkuistako? Katsotaanpas sitten sitä SINUN työhuonettasi! ;-)