Naapurissa oli pihakirppis. Isäntä kävi siellä ja tuli kiireesti kotiin kertomaan että siellä myydään lankaa.. No mikäpä siinä sitten auttoi muu kuin mennä rahapussi taskussa katsomaan. Onnistuin pitämään vileenin kurissa ja ostin vain kolme vyyhtiä (ja vain YKSI on vihreää!) villalankaa. Tai niin ainakin luulen.. Värit ei ole kuvassa kyllä ihan oikein, mutta menkööt. Maksoin noista naapurinmummolle 4,50e.

836394.jpg

Neulova kaveri kävi kylässä ja sanoi, että vasemmanpuoleinen on kampavillaa, keskimmäisessä epäili olevan pellavaa ja oikeanpuoleinen on "raakaa" villaa, karkeeta ainakin ku mikä ja kutittais taatusti (mua ei kutita mikään, paha sanoa). Ja niin järkyttävässä sotkussa tuo vyyhti, että mennee ikä ja terveys selvittää se.

836420.jpg

Elvikän uudet (no ei enää ihan uudet) hahtuvat, uudet pöppöset ja uus hattu. Noista housuista sen verran, että nyt neljät tuolla mallilla tehneenä vihdoinkin tajusin muokata vyötäröä tällä hetkellä puikolla oleviin.. Ettei tartte kuminauhaa. Olen syntyjäni hämäläinen, se selittänee hitauden :P