Mietin pitkään minkälaisen kaulurin neuloisi pääasiassa sisäkäyttöön (niskani on kipeä usein ja lämpö auttaa) ja päädyin lopulta neulomaan teddystä omalla tyylillä kuvassa näkyvän kaulurin. Ulkokäyttöön olisin neulonut ehkä pidemmät liepeet, mutta näinkin se toimii hyvin kun tunkee liepeet paidan alle. On lämmin ja mukava, erittäin onnistunut kokeilu!

Samalla sain idean piposta. Piti heti mennä ostamaan uusi kerä teddyä ja kokeilla toimiiko idea käytännössä. En todellakaan ole pipoihminen, joten kynnys neuloa pipo itselleni oli aika korkea.. Mutta idea toimi kuin toimikin, ja juuri minun "tyyliini" (mihin helvatan tyyliin..) sopiva pipo syntyi nopeasti.

Huomasinpa samalla, että olen alkanut neuloa paljon "omia juttuja" enkä enää tuijottele ohjeita joka asiaan. Pojille olen tehnyt/tekemässä pipoja pääkallokuvioilla ihan omasta päästä, kämmekkäät tein ihan omasta päästä jne. Villapuseronkin kehitin itse villatakkiohjeesta, ja sekin on tuntunut toimivan hyvin (valmistunee joskus, ne hihat jälleen kerran..). Minusta taitaa siis olla tulossa neuloja! Tuntuu mukavalta :-)

253893.jpg