Valmistuneita töitä on jokunen, vauvan kanssa neulominen on vähän hidasta kun mokoma haluaa auttaa.. Polysemiakämmekkäät valmistuivat nopeasti, mutta joku moka niissä kävi kun peukalo meni väärään kohtaan ja väänsi palmikon vinoon :-( Annoin isälleni ne, koska eivät olleet Täydelliset. Pikku perfektionisti minussa saisi asettua kuoppaan ja kuolla pois!

Esikoisella oli pipokriisi viime viikolla. "en laita tällästä tyhmää pipoa, kaikilla muilla on musta pipo!" Ja äiti ottaa kiltisti puikot käteen ja neuloo lapsukaiselleen sellaisen pipon joka "kaikilla muillakin on". Vähän omituiset kavennukset siihen tuli, mutta poika oli iloinen! Kuva piposta kunhan omistaja joskus pysyy paikallaan kuvan ottamiseen vaadittavan ajan.

Neuloin myös tuttavalle paksusta hahtuvasta pitkälahkeiset villahousut vauvalle vaippahousuiksi. Toivottavasti saan niistä joskus kuvan käyttäjänsä päällä (ja toivottavasti ne kelpaavat).

Työn alla: fifi kaverille (ei valmistu tätä vauhtia koskaan), vaaleanpun.. pink.. öh, fuksianpunainen kaulahuivi äidilleni (tuskin valmistuu sekään, motivaatiopula on iskenyt) ja asentovapaat sukat ukolle.

SNY muisti minua loppukuusta paketilla! Paketissa oli Vihreän vyyhdin Online Flair-lankaa ihanan sinisävyisenä kolme kerää, neulon niistä itselleni huivin kunhan inspis iskee. Samasta langasta neuloin äidille sen ikuisuusprojektiksi melkein jääneen topin. Nuo kolme kerää voisivat riittää johonkin muuhunkin kuin huiviin, mutta aika näyttää mitä niistä syntyy ja milloin. Kiitos Salaiselle Ystävälleni, lanka on ihanaa!

Pienempi poika haluaa myös pipon itselleen, isäntä tarvitsee lisää asentovapaita sukkia ja itse tarvitsen uudet kämmekkäät (olisinpa vaan tyhmä pitänyt itselläni ne vähän epäonnistuneet, lämmittivät nekin, mutta..) eli eiköhän ole aika kaivella lanka-arkkua ja aloittaa joku (tai kaikki) noista töistä.