Kauan kadoksissa oleva kamera löytyi, ja otinpa oitis kuvat kaikista valmistuneista ja jostakin keskeneräisestäkin. Ensin ajattelin laitella kuvat niihin postauksiin joissa ko. työt on aloitettu/lopetettu, mutta laiskuuttani laitankin ne kaikki tähän..

Ensimmäisenä vihdoin ja viimein viimeistelty (kauan sitten valmistunut) vauvan villatakki. Joku ohjeessa mätti ja hihoista tuli väärän korkuiset, joten piti vetästä ne puhville. Eipä haittaa. Kiinnitys alkuperäisessä ohjeessa oli erilainen, mutta päätin laittaa tuollaiset nauhat vain. Mannekiinina vauvanukke, joka sai päähänsä samalla pitsimyssyn jota taannoin neuloin. Kaksin kappalein jopa, toinen vaaleanpunaisesta Nallesta ja toinen jostain sekoitteesta jota laatikostani löytyi. (värit näemmä vääristyivät, ylempi myssy on tosiaan vaaleanpunainen ja kummassakin kuvassa on sama takki.)

150374.jpg 150375.jpg

Sitten kaverille lahjaksi neulottu huivi puuvillalangasta feather and fan-pitsiä. Leveyttä huivilla on noin 14cm (tein ensin leveämpää eikä ollut toimiva) ja pituutta noin 150cm. Kuva onnettoman huono, mutta en jaksanut enää uudestaan kuvata.

150372.jpg

Kuten aiemmin mainitsin, SNY muisti minua paketillaan!

 150376.jpg

Ja kalapeittoprojekti etenee. Kaikki vaunupeittoon tarvittavat kalat on tehty ja lytätty, peitto on suunnilleen värien puolesta mallailtu ja kiinnitys aloitettu. Opettelin virkkaamaan palasia yhteen.. Tyyli vapaa ja taatusti sekä väärin että ruma, mutta pysyypähän kasassa kuitenkin! Kuvassa kaikki tykötarpeet, osa virkattuna toisiinsa ja osa läjässä vieressä..

150379.jpg

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä, kuva nykyisestä lankavarastostani. Kaveri muisti minua taas säkillisellä lankaa, ja piti roudata kapiokirstu alakertaan lankoja varten edellisen lankalaatikon käytyä auttamatta pieneksi.. Ideoita otetaan vastaan, löytyy kaikenlaisia lankoja akryylista puhtaaseen villaan kaikkien variaatioiden kautta.

150378.jpg