Jup. Kesä on tullut. Lapset pihalla aamusta iltaan = äiti istuu "vahtimassa" (lue: neuloo ulkona). Ikuisuusprojekti fifi tuli valmiiksi vihdoinkin, kuvionkin opin jopa viimeisillä kerroksilla ulkoa.. Hämäläinen kun sattuu olemaan, niin tuo pururata korvien välissä on melko lyhyt ja hidasta on kaikenlainen toiminta ;-)

Elikä siinä se, lankana joku epämääräinen sekoite, vähän ohuempaa kuin 7veljes, puikot 5,5. Väri ei sitten ollut lainkaan mieleinen, katselin sitä kaksi päivää ja annoin pois. 25 kuviota neuloin leveyttä, taisi olla vähän alle 150cm leveä kaikkineen.

108026.jpg

Ja toinen mokoma piti neuloa sitten itselleni, sujui jo huomattavasti nopeammin kun kuviokin oli jo päässä (tai sormissa) eikä tarvinut tuijottaa lunttilappua. Lankana joku mikälielanka, vähän ohuempaa kuin 7veljes, puikot samaiset 5,5. Tässä vain 22 kuviota leveyttä. En ollut varma riittääkö vihreä lanka, joten yläreunan viimeiset kerrokset on neulottu ruskealla. Hapsut myöskin tarkoituksella kahdella värillä, tuli mielestäni hauska noin.

108030.jpg