Tuli päivänä muutamana mieleen, että serkun tyttö täyttää 2v lähipäivinä. Piti keksiä äkkiä joku nopeatekoinen lahjaidea rahanpuutteen vuoksi, ja ajattelin neuloa topin. Laatikossa on pyörinyt Sofil Mimosa-keriä ikuisuuden, ja ajattelin niiden sopivan tyttölapsen lahjaan. Toppi muuttui mekoksi matkan varrella, ohje täysin omasta päästä (jeeeeeeee, hyvä minä!) En ole ennen tehnyt mitään ilman ohjetta, joten olen todella tyytyväinen tulokseen. Lankaa meni ikävä kyllä harmittavan vähän, vielä olisi 2-3 kerää käytettävänä. Kaksi kerää siihen vain upposi. Aikaa meni muutama elokuva, ärsyttävin vaihe oli helman hapsujen laitto. Siihen vierähti aikaa reippaasti toista tuntia, mutta onneksi aurinko paistoi ja pääsi ulos tekemään. Mielestäni onnistui hyvin.

76919.jpg

Tämän lisäksi työn alla on edelleen se äidin synttärilahjaksi menevä toppi, siitä on etukappale jo melkein valmis. Eli puoliväliä mennään, se vaan on ikävä neulottava ärsyttävän langan vuoksi.

Aloitin myös kerrankin itselleni jotakin, päätin neuloa villatakin. Ohje Novitan jostain numerosta, takki alkutekijöissään, mutta pintaneule on hauskan näköistä ja nopeaa neulottavaa. Toivottavasti kuvasta saa selvän!

76920.jpg

Isäntä laittoi kestotilauksen "asentovapaista" sukista, ts. ilman kantapäätä. Hetki meni treenatessa, sitten löytyi isännän koipeen sopiva tapa tehdä ja muutama pari on valmistunut. Tässä pari erilaista, toki lojumassa likaisina lattialla..

76917.jpg