Täällä on yksi hyvin onnellinen neuloja tänään. Ihan vaikka siksi, että hain juuri postista ihkauuden talvivarustukseni. Ei tarvitse enää palella villatakissa ulkona (niin, on mulla takkejakin, mutta en tykkää käyttää takkia) etenkin kun täällä Kaakonkulmalla aina tuulee. Villatakista puhkuu ja puhaltaa tunteella läpi. Mutta ennen sen esittelyä paiskaan kehiin muutaman neuleen.

Säärystimiä oli saatava, koska vanhat lörpöttää nilkoissa. Novitan Karusellia (ehtaa muovia, joo-o) paksummat ja kahta eri sorttista alpakkaa ohuemmat. Paksut on kivat. Noista toisista en tykkää.

Ja pipoja. Pipoputki ei ole päättynyt vieläkään. Niitä on poikaparat saaneet jaella kavereilleen lahjoiksikin, niin mittavia määriä niitä on valmistunut.. Ja toistakymmentä niitä näyttää edelleen lahjakopassa olevan.

Luulisin, että musta on Pallasta ja oranssi Nalle aloeveraa. Ehkä. En muista. Ja yllättäen hei malli on Kustoo, kukapa olisi uskonut..

Keskimmäinen on Seiskaveikkaa, reunimmaiset.. öms.. ei mitään muistikuvaa. Huomatkaa, että se EI ole Kustoo!

Sitten tuli käytyä lätkämatsissa taannoin (ei ikinä enää, kiitos) ja neuloin siellä istuessani sormet kohmeessa tuollaisen pikkulapsen myssyn. Ei sovi Elvikälle, pyh.

Vaihteen vuoksi taas tiskirättejä. (pakkoko se on mokomatkin aina kuvata?)

Neuloin yhdelle irkkikaverille Revontulen. Tuli ihan kiva, joskin sinne muutama virhe pääsi eksymään. Hups.

Itselle neuloin lörppänän myssyn, kamelinkarvalankaa, aika ihanaa. Ei se nyt ehkä niin hirmuisen hienon näköinen ole, mutta se on ihana!

Nonih, sitten se syy miksi nytjust oli pakko purkaa kuvat (jos joku tänne asti jaksoi raahautua, niin yksinoikeudella teille): mun uusi viitta <3

Voitko pysyä paikallas hei? No okei sit.

Miks sulla on aina kuvissa tommonen ilme? No perkele! Kelpaisko tämä sit?

Se on ihana. En riisu sitä ehkä koskaan. No jos vaikka kesällä. Ehkä.