Välillä mietin pitäisikö heittää koko blogi roskikseen kun ei jaksa viitsi huvita saa aikaseks ehdi muista kerkiä tehdä asialle mitään. Mutta kyllä mä edelleen neulon. Ja virkkaankin muutes, kattokaa vaikka. Kesäpipoja!

Oli hivenen hankala suostutella noita alamittaisia auttamaan kuvauksessa, mutta sainpahan kuitenkin 2/3 populasta esittelemään valmistuneita töitä. No, asenne ei ollut ehkä ihan kohdallaan, mutta onpahan hattutelineitä sentään. Siinä olis kustoo, kustoo, kustoo, kustoo ja muutama kustoo. En koskaan toista itseäni, ainakaan neuleissa, enhän?

No, tein mä yhden toisenlaisenkin pipon. Pojalle ja avustajalle on tulossa mätsäävät pipot ympäristön asennetta kompensoivalla teemalla. Avustajan oma on valmis, pojan oma puikoilla. Ja ei, kirjailu ei ole leipälajini, todellakaan. Yritin ensin oikeaoppisesti taiteen sääntöjen mukaan, mutta vetäsin sitten lopulta vaan vapaalla kädellä. Sopinee teemaan.. Elvikällä on päässään vanha kunnon kalorimetri. Tai siis uusi kunnon, koska se on edelleen lahjakopassa etsimässä kotiaan.

Ja tässä tarkempaa kuvaa siitä tekstistä vielä..

Olenpa tehnyt muutaman capusinenkin. Niitä meni jo johonkin hyväntekeväisyyskeräykseenkin pari. Pari huivihattua roikkuu Elvikän käsistä, ja kaulassa joku epämääräkaulurintapainen. Kuvassa näkyy myös syy siihen, että olen kerjännyt vinkunut vonkunut ostanut varastanut sukkalankajämiä sieltä ja täältä. Valmis se ei vielä ole piiiiitkään aikaan, mutta kyllä se siitä jonain vuonna.

Neuloinpa eräänä päivänä huivin. Sitten koeneuloin yhden #kaverin huivin.  Mannekiini alkoi hikeentyä koko hommaan tässä vaiheessa..

Ja parempaa kuvaa siitä koeneulotusta..

Elvikän piti myös saada esitellä huivinsa (aikaa sitten valmistunut ja jo reikäiseksi käytettykin). Tiskirättejäkin on tullut taas tehtyä isovinopino, mutta niistä ei koskaan kuvaan asti pääse kuin murto-osa.

Noh, sitten poseerattiin poseeraamisen ilosta.

Siinä se sitten melkein olikin. Laitetaan vielä loppukevennys kympin uutisten tyyliin. Kuva kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. Arpokaa itse sopivat sanat.

Kiittää, kuittaa ja kumartaa.