Elämä vie liikaa aikaa kaikelta muulta nykyään. Ehtii kyllä neuloa, mutta kuvaaminen ja naputtelu ja kaikki muu jotenkin vain jää.. Maailmalle on lähtenyt hyvin monta neuletta joista ei ole kuvaa ja joita en edes muista enää. Sen voin sanoa, että tänä vuonna olen neulonut ehdottomasti enemmän kuin koskaan ennen. Uskokaa tai älkää!

Edellisessä postauksessa esittelin hienon paketin jonka sain irkkivaihdossa. Colinettet puhuivat minulle heti, ja valmistakin syntyi aika vauhdilla. Se kuvaaminen taas.. No, tässä se nyt on. Kuva ei ole järin hyvä, livenä huivi on paljon kauniimpi. Ja niin ihanan pehmoinen ja mukava!

Pari muutakin huivia on tehty, ja niiden lisäksi useita paksuja puuvillaisia kaulaliinoja lapsille. Ne ovat kovassa käytössä tälläkin hetkellä (asteita -19 tänäkin aamuna) ja lapsille mieleisiä. Kuvia niistä ei ole. Piti neuloa myös Baktus, ja sen jälkeen Lacy baktus perään. Ensin mainittu on ollut kovassa käytössä, joten ei enää ole järin siisti ja sileä..

Ja sukkia. Pukinkonttiin. Isommat kokoa 46-47 ja muut meidän perheen lapsille, jonkun jalkaan aina sopii. Muutamat muutkin on tehty, vaan ne on jo paketoitu ja jemmattu aattoa odottamaan.

Itselleni neuloin Makkaralla-säärystimet kaksinkertaisesta nallesta maiharien päälle vedettäväksi. Mukavat ja lämpimät. Tykkään! Opettelin myös uusia asioita taas, ja virkkasin lapaset. Ikävä kyllä niistä tuli minulle liian isot, mutta teini nappasi ne käsiinsä ja kiitti kauniisti. Onni on iso(kätinen) perhe(enjäsen)!

Lapaset alpakasta tilauksesta pukinkonttiin. Peukuista tuli vähän omituiset, mutta saa luvan kelvata. (ja kuvakin väärin päin, mutta menköön)

Elvikkäkin sai virkatut lapaset.

Pipoja on syntynyt liukuhihnalta. Eskarin opettajat ja avustajat kulkevat minun tekemäni pipot päässään. Korvapipoja, eri värisinä ja koristettuna virkatulla kukkasella, näkyy pitkin koulun pihaa.

Yllätyksiäkin löytyi kun kaivelin laatikoitani. Joskus kaaaauan sitten olen neulonut vauvalle villatakin, mutta siitä puuttuu edelleen napit. Eikä se enää edes mahdu sille lapselle jolle se on tehty. Mitähän sille tekisi..

Tiskirättejä! Niitä on tehty ja jaeltu pitkin kyliä isot kasat. Kuvaan pääsi vain pieni otos. Saman verran odottelee saumanompelijaa. Onko sitä näkynyt? Käskekää käväisemään täällä jos näätte!

Ullan perinne-ekstraan tein pari tossuohjetta. Niistä lisää uudessa Ullassa, kunhan ilmestyy.

Näillä mennään.