Enpä saa aikaiseksi päivittää blogia kun kuvien purku on niin persiistä nykyisellä ohjelmalla enkä jaksa aina vinkua ukkoa apuun.. Mutta jospa nyt saisi vähän itseään niskasta kiinni. Lupaan ainakin kovasti yrittää parantaa tapani ja päivittää useammin!

Pidemmittä puheitta, on neulottu. Kaverin tytölle synttäriksi pipo ja huivi Mambosta. Tyyliin "voi paska, onks ne synttärit jo tänään!?" ja kilkutikilkuti kauheaa vauhtia ja vastaamista miljoonaan "'mennääks me äiti jo kohta sinne juhliin?" Joo joo, mennään heti ku tää on valmis.. Samaiselle tyttöselle meni myös Karusellista virkattu nukenpeitto, mutta se oli melkoisen, tuota, persoonallinen niin jätinpä kuvaamatta. Tyttö kuitenkin tunnisti sen peitoksi saman tien. Lasten mielikuvitus <3

Elvikän piti saada omat kämmekkäät kun sitkeästi pölli äidin omat ja valitti aina "liian isot, minulle omat jooko?" ja räpytteli suuria silmiään.

Keskeneräisiä on isovinopino, kuten aina. Tässä niistä muutama. Isännän villapöksyt, pari vauvanmyssyä (ehkä mä vielä opin, kumpikaan ei ole hyvä), Elvikän migreenimekko ja epämääräinen huivinrääpäle.

Tämäkin edistyy. Nyt vaan jäänyt odottamaan aikaa parempaa Lankahamstereiden takia (tai joku muu käypä selitys, valitse mieleisesi..)

Ja sainpa sentään Hamsterigrammojakin edes vähän kasaan! Lupasin itselleni, että Lankahamsterikuussa keskityn kuluttamaan lähinnä niitä jo töissä kiinni olevia lankoja enkä aloita uusia ellei nyt just siltä tunnu. Aika hyvin olen onnistunut pitämään lupauksestani kiinni. Vain kahta (koin kokoista) huivia aloitettu, vain kahta kaulahuivia, vain kahta vauvanmyssyä ja yhtä (okei, kahta) isompaa pipoa ja ja ja.. Mutta yksi on jo valmis. Lankana Cocos, puikot 6 mm ja toooosi tyylikäs mallineule, eiks? Aika blingbling hei, etenkin hapsut antaa justiin sen Jutun. Or not. Lahjalaatikkoon menee. Ehkä joku siitä tykkää.

Siinä kaikki tällä erää, meenpä neulomaan yhden hiippapipon loppuun.