Sainpa kaverilta Merino Plussaa seitsemän kerän verran, ja lanka ilmoitti haluavansa olla takki. Koska en osannut yhtään arvioida langan riittävyyttä, aloitin takin kauluksesta ja lisäsin valkoista sekaan (valkoinen on Novitan Isoveljeä). Yllättävän pitkä siitä tuli, ja ihan just sellainen kuin halusinkin. En pidä kauluksesta joka tulee kaulalle enkä tiukoista hihoista. Takki näyttää tuossa maassa maatessaan vähintäänkin omituiselta, mutta kuvitelkaa siihen kivat puiset napit (jotka toinen kaveri osti tallinnasta) ja takin sisään minut. Kyllä se hyvältä näyttää!

1949479.jpg

Pitkään mietin millä saan raglanlisäykset tehtyä fiksusti kun tuo pintaneule on vähän omituinen, mutta siitäkin tuli ihan hauska. (mitähän noille kuville oikein tapahtui kun menivät.. kummallisiksi)

1949492.jpg

Neuloin jokin aika sitten myös Pienen Huivin. Uskokaa tai älkää! N. 170cm leveyttä vaan, sellanen kaulaan kietaistava malli. Sun Ray Shawl, lankana Teeteen alpakka. Ihana!

1949525.jpg

Pitkästä aikaa myös hahtuvia! Kaverin tyttöselle pitkälahkeiset ohjeella joka löytyy Ullasta.

1949531.jpg

Ostin lankaa. Mielenkiinnolla odotin pakettia kun onnistuin autuaasti unohtamaan mitä oikein ostinkaan.. No ostin näemmä sukkalankoja, huivilankaa (Laines Fonty Kidopale, 25g ja 250 metriä) josta saanee parikin huivia kun sitä on 7 kerää ja Trinityä (500g) joka onkin ihan eri väristä kun kuvittelin.. Noh, elämä on. Ehkä tuo lähtee Korialle seuraavaan tapaamiseen mukaan josko joku tahtoisi sen ostaa.

1949550.jpg