Johan onkin vierähtänyt hyvä tovi viimeisestä postauksesta. Syynä osittain se, että en osaa enää purkaa kuvia kamerasta.. Ensinnäkin iso kiitos kaikille jotka lähettivät kalatilkkuihin lankaa! Kaloja on jo tällainen pussillinen, kaikkineen ehkä noin 35 kappaletta. Ainakin 100 pitää olla peittoon, joten valmistumista saatte hetken jos toisenkin vielä odottaa.. Kuvassa on myös Kanervalta jouluyllätyspaketissa saatu lanka, joka vihdoinkin suvaitsi kertoa mikä haluaa isona olla.

1746027.jpg

Elvikän Pinwheel valmistui nopeasti, sitä oli kiva neuloa (paitsi ainaoikeinreunus), tykkään siitä paljon. Ikävä kyllä neiti itse ei halunnut edes sovittaa sitä, joten se siitä. Lankana Nalle kaksinkertaisena, toinen oli violettisävyinen pätkärääkätty ja toinen farkunsininen.

1746036.jpg

Ja sitten se nolo osuus. Sisko halusi pienen huivin. Ensimmäinen yritys oli epäonnistunut emämoka. Toinen yritys onnistui paremmin, sikäli kun tarkoituksena oli tehdä pieni huivi. Mikä säälittävä rääpäle! En voi mitenkään puolustella mokomaa, antakee anteeksi. Mitat surkeat 180 x 85 cm. Noloa! Lankana Tuilta saatu nimetön ohut villalanka kaksinkertaisena, puikot 3,5 mm ja kulutus n. 70g. Ihan nätti. Mut.. Katsokaa ny kuinka PIENI! Noloa.

1746051.jpg

No mutta osaan mä silti edelleen, tuo oli vain hetken hairahdus. Tämä menossa kaverille joka ihastui uuden pätkärääkätyn Nallen väreihin.

1746073.jpg

Kävinpä pyörähtämässä pääkaupungissa pikapuoliin eilen. Tapasin monta neulojaa ja onnistuin haalimaan paljon lankaa. Kiitokset vaan kaikille seurasta ja suurkiitokset Marjutille ja Jussille vieraanvaraisuudesta (ja kyvystä kestää meikäläisen epämääräisesti käyttäytyvä jälkikasvu) ja etenkin langasta ja telttakepeistä! Kiitos myös delelle, samokset ovat jo puikoilla.

1746116.jpg