Niitä joululahjoja. Sain lankaa. Kiitoksia lahjoittajille!

Tässä sulassa sovussa keskenään (surkeassa kuvassa) ihanan punainen Pirkkalanka, kivan värinen Prisma ja Maija. Tekeillä Flower basket shawl ja sukat omasta  päästä. Kivoja ideoita Prismalle otetaan vastaan :-)

1178496.jpg

Ja sitten.. Tulipa männäaikoina lyötyä Ionan kanssa vetoa. Vedon aihe oli, että pystyykö hän olemaan kokonaisen vuoden ostamatta lankaa, ja panoksena lupasin syödä housuni jos pystyy (minä sitkeästi väitin että ei taatusti pysty!) No, mokoma meni ja teki sen, eli housuja tässä joutunee syömään. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä kanssaneulojat lähettivät peräti neljät syötävät pöksyt, kolmet ostoversiot ja Villasatu oli itse väkertänyt Snörenistä somat punaiset stringit. Että sitten syömään vaan, joskaan ei ollut puhe että ne pitää hetinytjustiin syödä.. Syön kun nälkä yllättää.

1178517.jpg

Viimeisenä, vaan ei todellakaan vähäisempänä, PALJON ONNEA MINÄ! 30v pärähti mittariin, ja sen kunniaksi toteutin kauan muhineen ajatuksen. Se tehtiin tänään klo 12 alkaen ja siitä tuli hieno! :-)

Juhlavieraita ei ole juurikaan näkynyt, kaikki ovat jossakin taudissa tällä hetkellä.. Joten syön keskenäni mustikkapiirakan, pizzaetanat ja sydämen surujen kakun (kunhan saan ensin kaksi ensimmäistä leivottua).

Mutta tässä, tässä se nyt sitten on!

1178536.jpg

Ei kauneimmillaan vielä, mutta paranee ajan kanssa. Olen tyytyväinen!

1178578.jpg